Την πρώτη δημοσκόπηση για τον Κωνσταντίνο Τασούλα και την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Opinion Poll.
Στη δημοσκόπηση καταγράφεται ότι το 59,5% εκτιμά πως ο κ. Τασούλας μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Σε σύγκριση, δε, με τις υποψηφιότητες της Λούκας Κατσέλη και του Τάσου Γιαννίτση, η υποψηφιότητα Τασούλα παρουσιάζει ευρύτερη αποδοχή με 47,8% έναντι 40,2% της κυρίας Κατσέλη και 37% του κ. Γιαννίτση. Ειδικά, δε, σε όσους προσδιορίζονται πολιτικά ως δεξιοί, το ποσοστό αποδοχής του κ. Τασούλα ανεβαίνει στο 70,8%.
Οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν επίσης, αν μπορεί ο Κωνσταντίνος Τασούλας να ενώσει και να συνθέσει και απάντησαν θετικά σε ποσοστό 45,4%, και αν ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να εκπροσωπεί με επάρκεια τη χώρα και απάντησαν θετικά σε ποσοστό 54%.
Δείτε αναλυτικά τη δημοσκόπηση











Διαβάστε ακόμη
14 δισ. ευρώ σε στρατηγικά έργα το 2025
Νίκος Μουστάκας (ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ): «Είναι μαγικό να μεγαλώνεις γενιές και γενιές παιδιών» (pics)
Τουρισμός: Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι στη χρονιά του νέου ρεκόρ (πίνακας)
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα