Toν Απόστολο Βεσυρόπουλο προτείνει για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η εκλογή του νέου Γραμματέα θα πραγματοποιηθεί κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ στις 4 Απριλίου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Παράλληλα για τις θέσεις των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας κατά σειρά ορίζονται οι βουλευτές Αθανάσιος Πλεύρης, Νότης Μηταράκης, Μακάριος Λαζαρίδης.
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 4 Απριλίου με θέμα την εκλογή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Διαβάστε ακόμη
«Μουζάκης»: Η εμπλοκή με την «Ήλιος» και το σφυρί που έρχεται τον Ιούλιο (pics)
«Ποδαρικό» με 120.000 φορολογικές δηλώσεις – Στα 1.000 ευρώ ο μέσος φόρος
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα