search icon

Πολιτική

Κασσελάκης: Συμπαγές κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Εφικτό ακόμα και να κόψουμε το νήμα πρώτοι στις ευρωεκλογές

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει ότι ήθελε να γίνει ιερέας, αλλά τελικά «έβαλε πλώρη για πρωθυπουργός» – Θέλει να γίνει πατέρας πριν τα 40 του

Εκδίκηση «απέναντι στην αδικία» επιθυμεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος άνοιξε την πόρτα της κατοικίας του στα προάστια της Νέας Υόρκης, στο Down Town. Σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, ο κ. Κασσελάκης περιγράφει τον Πρωθυπουργό ως εργατικό, τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως συμπαγές κόμμα, ενώ αναφέρεται και στον προκάτοχό του, Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο λέει πως δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες.

Ως προς την προεκλογική του τακτική, ο κ. Κασσελάκης τονίζει πως «δεν έχω επικοινωνιολόγο. Υπάρχει φυσικά μία ομάδα που γράφει και τεκμηριώνει, αλλά η ιδέα να καλλιεργήσει κάποιος άλλος το τάδε ή το δείνα προφίλ για εμένα, δεν υφίσταται». «Μάλιστα όταν μου λένε να φορέσω σακάκι σε συνέντευξη, αρνούμαι», όπως είπε, ενώ απάντησε και στις αιτιάσεις για την απόκτηση ενός πολυτελούς διαμερίσματος, στο Κολωνάκι.

«Δεν είναι δυνατόν στα 35 μου να αγοράζω διαμέρισμα 1.800.000 ευρώ και τρεις στους τέσσερις Έλληνες από 18 μέχρι 35 ετών να ζουν στο παιδικό τους δωμάτιο, παρότι πολλοί έχουν κάνει εξαιρετικές σπουδές και διαθέτουν προσόντα. Αυτά θέλω να αλλάξω. Όταν βλέπω δίπλα μου αδικημένους, εξοργισμένους, απογοητευμένους, πιεσμένους, αυτό με επηρεάζει βαθιά» εξήγησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, λέγοντας πως «είναι αβάσταχτο το 26% του πληθυσμού να είναι στα όρια του κοινωνικού αποκλεισμού».

«Η ιδεολογία δεν τρώγεται»

Ως προς την επικράτησή του στις εσωκομματικές εκλογές, «ο Τάιλερ το είχε πει. Ήξερε ότι θα κερδίζαμε» αποκάλυψε, ενώ για τους συνυποψηφίους του σχολίασε πως «δεν υπήρχε ξεκάθαρη πολιτική πρόταση από τους συνυποψηφίους μου. Είναι ωραίο να μιλάς με ιδεολογικούς όρους, αλλά οι πολίτες ζουν σε ανασφάλεια και η ιδεολογία δεν τρώγεται».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον άλλαξε» απαντά για το κόμμα του, λέγοντας για την ήττα στις εθνικές εκλογές πως οφείλεται στην «εντύπωση ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα, η προπαγάνδα ενός ολόκληρου πολιτικού και μιντιακού συστήματος, και ο παρωχημένος, στερεότυπος, και όχι αξιόπιστος, πολιτικός λόγος του».

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

 

Exit mobile version