To Hyatt Regency Thessaloniki εγκαινιάζει το “Sweet Soirée”, ένα μοναδικό ταξίδι στη γλυκιά τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Σε συνεργασία με διακεκριμένους pastry chefs και τον Εxeutive chef  Απόστολο Αλτάνη, δημιουργούν γλυκές εμπειρίες που συνδυάζουν παράδοση και καινοτομία.

Στόχος του “Sweet Soirée” είναι να αναδείξει την ποιότητα των υπηρεσιών μας και να ενισχύσει την κουλτούρα της φιλοξενίας που χαρακτηρίζει το Hyatt Regency Thessaloniki. Σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το ανακαινισμένο Lοbby Lounge μας και να απολαύσετε μοναδικές δημιουργίες, σε ένα περιβάλλον που αποπνέει κομψότητα και ζεστασιά.

Στα πλαίσια του Sweet Soirée, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλής ποιότητας επιλογές μέσα από ένα μοναδικό μενού γλυκισμάτων και επιδορπίων. Κάθε μήνα θα φιλοξενούν ένα διαφορετικό pastry chef με μοναδικέ δημιουργίες που θα φέρουν την υπογραφή του.

Το πρώτο Sweet Soirée θα ξεκινήσει με τον pastry chef Θεόδωρο Μωυσίδη, 6-13 Φεβρουαρίου. Ο Θεόδωρος Μωυσίδης με μαθητεία δίπλα στον θρυλικό Joel Robuchon και βαθιά γνώση στη ζαχαροπλαστική τέχνη, έχει διαμορφώσει το μοναδικό του στυλ μέσα από συνεργασίες με το Chez Zee στο Παρίσι, το Metropolitan Hotel στο Μονακό και το βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin Varoulkο. Φέτος το όνομά του συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τον τίτλο του Chef Patissier της χρονιάς του πρώτου γαστρονομικού οδηγού Gault & Millau Hellas.

“Meet the pastry Chef” στο ανακαινισμένο Lobby Lounge

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, στις 18:00, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τον διακεκριμένο pastry chef Θεόδωρο Μωυσίδη, στο ανακαινισμένο Lobby Lounge του Hyatt Regency Thessaloniki. Μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας, να συνομιλήσετε με τον chef και να ανακαλύψετε την έμπνευση πίσω από τις δημιουργίες του.

Theodoros Moisidis / Δελτίο Τύπου