search icon

Οικονομία

Ακρίβεια: Ποιες συνήθειες έχουν μειώσει οι Έλληνες καταναλωτές – Τι ισχύει για τη θέρμανση

Τι αναφέρει έρευνα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών για την καταναλωτική συμπεριφορά και την ακρίβεια

Έρευνα για τις τάσεις που επικρατούν στην καταναλωτική συμπεριφορά λόγω της αύξησης των τιμών προϊόντων και υπηρεσιών πραγματοποίησε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα από 10 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου 2023, με συμπλήρωση 1.710 on line ερωτηματολογίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, τα αποτελέσματα που προέκυψαν μεταξύ άλλων είναι:

Σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, μία φορά την εβδομάδα μπορεί να καταναλώνει κρέας το 41,3%. Με βάση τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, ψάρι μία φορά την εβδομάδα καταναλώνει το 52,3%. Το ίδιο φαί­νεται να συμβαίνει και για τα πουλερικά, αφού μόλις μία φορά καταναλώνεται από το 55,9%.

Διαβάστε ακόμη:

Τέσσερις τράπεζες κατέρρευσαν και η Deutsche Bank παραπαίει – Πώς σχολιάζουν Πάουελ, Ρουμπινί και Μασκ

Χρυσή λίρα: «Ασανσέρ» η τιμή μετά τη νέα τραπεζική κρίση – Πόσο πωλείται σήμερα (πίνακας)

Πώς η UBS επιχειρεί να φρενάρει τις διαρροές από την Credit Suisse

Exit mobile version