Η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ, Φέτα Π.Ο.Π., η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. και η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν για την ποιότητα και τη γεύση τους στα φετινά βραβεία. Η παραδοσιακή φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ, που εδώ και χρόνια κατέχει μία μοναδική θέση στο τραπέζι και στην καρδιά των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών, απέσπασε την ανώτατη διάκριση κερδίζοντας 3 αστέρια.
Η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, βραβεύτηκε με 2 αστέρια, ενώ η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι απέσπασε 1 αστέρι. Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας, κ. Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σχετικά: «Οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις, από έναν καταξιωμένο, διεθνή διαγωνισμό, μάς τιμούν και μάς χαροποιούν ιδιαίτερα. Αποτελούν άλλη μία σημαντική αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα, αλλά και την αυθεντική, παραδοσιακή γεύση – στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ.
Σχετικά με την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ
H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Επεξεργάζεται ετησίως παραπάνω από 32.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο και στην Ελασσόνα, στη Θεσσαλία. Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με Λιγότερο Αλάτι», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Μαλακή», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο», η «Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Οικογενειακό», η «Κεφαλογραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Κεφαλοτύρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Ανθότυρο ΗΠΕΙΡΟΣ» και άλλα.