search icon

Επιχειρήσεις

Rename: H Green Panda γίνεται Pandas

H πρώτη ελληνική recommerce startup ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και βάζει το στίγμα της στην αγορά μεταχειρισμένων κινητών τηλεφώνων

Από την ίδρυσή της το 2020, η Green Panda έχει το διπλό στόχο να βοηθήσει το περιβάλλον, ανταμείβοντας τους χρήστες της για κάθε συσκευή που επιστρέφουν.

Αναπτύσσοντας δική της νέα τεχνολογία, με ένα mini-robot και AI λογισμικό για να ελέγχει και να αξιολογεί αντικειμενικά κάθε smartphone, ώστε να προσφέρει την πιο άμεση και δίκαιη τιμή μέσα σε 3 λεπτά.

Καθώς μεγαλώνει από startup σε scaleup, η Pandas έχει πλέον μια ομάδα 35+ ατόμων και, μέσω των συνεργατών της, βρίσκεται σε περισσότερα από 70 σημεία trade-in, σε 7 πόλεις και 3 χώρες.

Ο στόχος τώρα είναι να αναπτυχθούν νέες συνεργασίες σε αγορές του εξωτερικού. Και για να υπηρετήσει καλύτερα αυτό τον στόχο, η Green Panda γίνεται Pandas. H Pandas είναι ο νέος τρόπος να γίνεται trade-in. Είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να δώσει νέα ζωή στις μεταχειρισμένες συσκευές, να βοηθήσει το περιβάλλον, και να ανταμείψει τους καταναλωτές για τη συμμετοχή τους.

Ο founder της Pandas, Φάνης Κουτουβέλης, δήλωσε σχετικά: «To green στοιχείο είναι στο DNA μας, όχι μόνο στο όνομά μας. Η αξία μας για την αγορά είναι διπλή: υπάρχει το οικονομικό όφελος για τη συσκευή που γίνεται trade-in, και υπάρχει η εξοικονόμηση 70 κιλών CO2 από το περιβάλλον από την βιώσιμη διαχείρισή της. Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας χτίζοντας ένα micro-robot βασισμένο σε πατενταρισμένη τεχνολογία το οποίο μπορεί να αξιολογήσει και να αγοράσει ένα smartphone σε λιγότερο από 3 λεπτά.

Ο σκοπός μας όμως ως brand είναι μεγαλύτερος από τη δημιουργία ενός ATM. Αναπτύσσουμε την παγκόσμια αγορά μεταχειρισμένων smartphones μέσα από την τεχνολογία που αποσκοπεί την ταχύτητα, την ευκολή και την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία trade-in στους χρήστες.

Βλέπουμε την Pandas πλέον ως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα στην οποία χτίζονται ολοκληρωμένα προγράμματα trade-in τα οποία κινούν τον κλάδο της επαναγοράς. Ανακαλύψαμε ότι ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης για να το πετύχουμε είναι οι συνεργασίες με παρόχους τηλεπικοινωνίας, tech retailers αλλά και marketplaces.».

Διαβάστε ακόμη: 

Capital Economics: Νωρίτερα και σε υψηλότερα επίπεδα τα peaks στις αποδόσεις των ομολόγων 

Στο υψηλό ημέρας το Χρηματιστήριο – «Κράτησε» τις 830 μονάδες, ποιες μετοχές αντιστάθηκαν στις έξωθεν πιέσεις 

Ο κίνδυνος ύφεσης ανησυχεί τη Wall Street – Σε αρνητικό έδαφος Dow Jones και S&P 500 (upd)

Exit mobile version