Το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Μύλοι Λούλη στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.
Παράλληλα, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας σε «Loulis Food Ingredients ΑΕ».
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας:
Έχοντας ως στόχο τη βελτίωση των πρακτικών Εταιρικής Διακυβέρνησης, η Μύλοι Λούλη εξέλεξε το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο, στη Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από καταξιωμένα πρόσωπα, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας:
• Λούλης Νικόλαος, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
• Αλεξανδρή – Καπελάνου Ελισάβετ, Αντιπρόεδρος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
• Φωτόπουλος Νικόλαος, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
• Θεοδωρόπουλος Σπυρίδων, Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
• Μαχαίρας Κωνσταντίνος, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
• Τανισκίδης Γεώργιος, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
• Fabbri Gianluca, Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Παράλληλα, η Γενική Συνέλευση ψήφισε και ενέκρινε την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας από «Μύλοι Λoύλη ΑΕ» σε «Loulis Food Ingredients ΑΕ».
Ο κύριος Νίκος Λούλης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και βασικός μέτοχος της εταιρείας, ανέφερε:
«Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος και χαρούμενος, που η εταιρεία μας κάνει ένα ουσιαστικό βήμα προς μία καλύτερη και ουσιαστικότερη εταιρική διακυβέρνηση. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μου, αφιερώνοντας πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο για να υποστηρίξουν εμένα και τη Loulis Food Ingredients, στο επιχειρηματικό μας ταξίδι. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για τη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης, η νέα επωνυμία της εταιρείας μας, Loulis Food Ingredients, αντικατοπτρίζει τον μετασχηματισμό που έχει επιτύχει ο οργανισμός μας τα τελευταία χρόνια, από μία εταιρεία αμιγώς παραγωγό αλεύρων, σε μία εταιρεία που παράγει και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από πρώτες ύλες για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική.
Αυτός ο μετασχηματισμός μάς έχει επιτρέψει να είμαστε πιο εξαγωγικοί, αλλά και πιο κοντά στις σύγχρονες απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων, των αρτοποιών αλλά και των καταναλωτών μέσα από τα μίγματα, τα βελτιωτικά αλεύρων, αλλά και τις άλλες πρώτες ύλες που σήμερα παράγουμε και διαθέτουμε. Το όνομα Μύλοι Λoύλη θα συνεχίσει να υπάρχει ως το brand name όλων των αλεύρων που προορίζονται για επαγγελματική χρήση».
Διαβάστε ακόμη
Κομισιόν: Ζητά μείωση 50% στα φυτοφάρμακα μέχρι το 2030
Lambi Resort: Ανατροπή με ακύρωση του «ιερού σφυριού» για το 4άστερο ξενοδοχείο (pic)
Citigroup: Στο 50% η πιθανότητα ύφεσης στην παγκόσμια οικονομία