search icon

Επιχειρήσεις

Michelin Nights στο Hyatt Regency Thessaloniki

Ο Executive Chef Απόστολος Αλτάνης και ο guest Chef Ασημάκης Χανιώτης, γνωστός για τη μοναδική του ικανότητα να παντρεύει παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονες ιδέες, έχουν  επιμεληθεί ένα εκλεπτυσμένο Menu Degustation

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται το πρώτο Gastronomy Gala με καλεσμένο τον chef Ασημάκη Χανιώτη, τον νεότερο chef που απέσπασε Αστέρι Michelin στο Λονδίνο το 2017. 

Ο Executive Chef Απόστολος Αλτάνης και ο guest Chef Ασημάκης Χανιώτης, γνωστός για τη μοναδική του ικανότητα να παντρεύει παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονες ιδέες, έχουν  επιμεληθεί ένα εκλεπτυσμένο Menu Degustation. Κάθε πιάτο αποτελεί μια ξεχωριστή ιστορία, αντλώντας έμπνευση από τα εκλεκτότερα υλικά και τη δημιουργική φαντασία των chef.

Το μενού ανοίγει με μια λεπτή κρέμα αυγού με τρούφα, μια ευγενική εισαγωγή σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Εκλεπτυσμένες γεύσεις, όπως το éclair με φουά γκρα και φιστίκι Αιγίνης, καθώς και τα μπενιέ μυδιών, προετοιμάζουν τον ουρανίσκο για το μεγαλείο της μπουγιαμπέσας με κουτσομούρα. Στα highlights της βραδιάς περιλαμβάνονται το μοσχαρίσιο ταρτάρ με κρόκο αυγού μαγειρεμένο σε ελαιόλαδο στους 63°C και η γλώσσα λεμονιού αλά γκρενόμπλ.

Για τους λάτρεις του κρέατος, το αρνί α λα παριζιέν, συνοδευόμενο από τρυφερές πατάτες, κολοκυθάκια και τσίκορε, υπόσχεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Το γεύμα κορυφώνεται γλυκά με ένα αχλάδι ποσέ σε κόκκινο κρασί, συνοδευόμενο από σορμπέ σαμπάνιας, και το εξαιρετικό μιλφέιγ με δαμάσκηνα, κρέμα διπλομάτ και μια δόση ρουμιού.

Η βραδιά συμπληρώνεται αρμονικά με ζωντανή μουσική, δημιουργώντας την ιδανική συνοδεία για αυτή την εμπειρία γαστρονομικής πολυτέλειας.  Η συμμετοχή σε αυτή τη μοναδική βραδιά διατίθεται στα 118€/ άτομο, στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Welcome cocktail “French 75”

Τα Gastronomy Galas είναι το νέο γαστρονομικό εγχείρημα του Hyatt Regency Thessaloniki

που συνδυάζει την τέχνη της γεύσης με την πολυτέλεια της υψηλής αισθητικής σε set menu

στο εστιατόριο Ambrosia. Με διακεκριμένους chef που δημιουργούν πιάτα από εξαιρετικά υλικά,

κάθε Gastronomy Gala είναι ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της γεύσης & του οίνου!

Κάθε μήνα ένα Gastronomy Gala σας ταξιδεύει:

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025

Σάββατο 29 Μαρτίου 2025 

Σάββατο 31 Μαΐου 2025

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το Chef Michelin Ασημάκης Χανιώτης @ Hyatt | Εισιτήρια online! | More.com ή  από τα καταστήματα Public, Nova & τηλεφωνικά στο 2310-401411.

Exit mobile version