Η McDonald’s ετοιμάζει μια σειρά αναβαθμίσεων στα μπέργκερ της που θεωρούνται σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Ο γίγαντας του fast food ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα κάνει “μικρές αλλά νόστιμες βελτιώσεις” στα Big Mac, McDouble, cheeseburger, double cheeseburger και hamburger.
Αν και τα συστατικά για όλα τα μπιφτέκια θα παραμείνουν σε μεγάλο βαθμό τα ίδια, η McDonald’s λέει ότι οι αλλαγές στην προετοιμασία των burger θα βελτιώσουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος.
Η McDonald’s υπόσχεται ότι τα ψωμάκια της θα είναι πιο “μαλακά” από τις υπάρχουσες προσφορές της. Η διαδικασία ψησίματος στη σχάρα τροποποιείται για να επιτευχθεί καλύτερο ψήσιμο σε κάθε μπιφτέκι και η αλυσίδα θα κάνει επίσης “βελτιώσεις” στη διαδικασία προετοιμασίας των μπέργκερ “για να έχει πιο ζεστό και πιο λιωμένο τυρί”.
Το νέο και βελτιωμένο διπλό cheeseburger της McDonald’s θα διαθέτει πιο μαλακά ψωμάκια και πιο λιωμένο τυρί. Αντί να προσθέτουν κρεμμύδι σε κάθε μπιφτέκι αφού αυτό βγει από τη σχάρα, τα McDonald’s θα το προσθέτουν σα μπιφτέκια ενώ ακόμα ψήνονται. Η αλυσίδα λέει ότι αυτό θα δημιουργήσει μια “πιο ζουμερή, καραμελωμένη γεύση” σε σχέση με τη συνηθισμένη μέθοδο.
Το Big Mac, εν τω μεταξύ, θα φτιάχνεται με μια μεγαλύτερη δόση Big Mac sauce – έναν συνδυασμό μαγιονέζας, μουστάρδας, relish, ξιδιού και καρυκευμάτων.
Τα νέα και βελτιωμένα μπέργκερ πωλούνται ήδη στις αγορές McDonald’s της δυτικής ακτής των ΗΠΑ, όπως το Λος Άντζελες, το Σιάτλ, το Λας Βέγκας και το Ντένβερ, καθώς και διεθνώς στην Αυστραλία, τον Καναδά και το Βέλγιο.
Εκπρόσωπος της McDonald’s επιβεβαίωσε στο CNBC Make It ότι οι αναβαθμίσεις δεν θα συνοδεύονται από αυξήσεις τιμών.
Διαβάστε ακόμη
Σκάνδαλο Folli Follie: Εχασαν τη μάχη για €3,3 εκατ. στο ΣτΕ οι Κουτσολιούτσοι (pic)
Κολάνοβιτς (JPMorgan): Το ράλι των μετοχών τεχνολογίας πλησιάζει το τέλος του (γράφημα)