search icon

Επιχειρήσεις

«Ανοιχτά Ζυθοποιεία» 2024: Γνωρίστε τον κόσμο της μπύρας το Σαββατοκύριακο 28-29/9

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής μπύρας, να μάθουν για τις πρώτες ύλες και τις μεθόδους ζυθοποίησης

beer0.jpg

Επιστρέφουν για 5η χρονιά τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», προσκαλώντας τους λάτρεις της μπύρας να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εμπειρία το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν τα συμμετέχοντα ζυθοποιεία σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο της μπύρας.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής μπύρας, να μάθουν για τις πρώτες ύλες, τις μεθόδους ζυθοποίησης, αλλά και να συνομιλήσουν με τους ζυθοποιούς που δημιουργούν αυτά τα μοναδικά προϊόντα. Το πιο συναρπαστικό κομμάτι της εκδήλωσης είναι οι γευστικές δοκιμές διαφόρων ειδών μπύρας, που θα επιτρέψουν στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις διαφορές στα χαρακτηριστικά και τις γεύσεις κάθε τύπου.

Η δράση, η οποία πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία από το 2018, αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για τους φίλους της μπύρας και όχι μόνο, να διευρύνουν τις γνώσεις τους για τη μπύρα και να απολαύσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Συγκεκριμένα, τα ζυθοποιεία-μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών που συμμετέχουν στη φετινή δράση είναι τα εξής:

Είδος εκδηλώσεων στο πλαίσιο της δράσης στα ζυθοποιεία:

Για τις ξεναγήσεις και τις γευσιγνωσίες, ζητείται προεγγραφή ή/και τηρείται σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένων θέσεων. Συστήνεται η επικοινωνία του επισκέπτη απευθείας με το ζυθοποιείο που πρόκειται να επισκεφθεί, για να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα, τη διαθεσιμότητα και τις ώρες λειτουργίας.

Επισημαίνεται ότι η κατανάλωση μπύρας αφορά σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών και υπενθυμίζεται ότι καταναλώνουμε πάντα υπεύθυνα!

H Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών ενθαρρύνει και υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την καλλιέργεια της κουλτούρας της μπύρας, ενώ παράλληλα προωθεί την υπεύθυνη κατανάλωσή της.

Διαβάστε ακόμη 

ΕΚΤ: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στις ευρωπαϊκές τράπεζες για την κλιματική κρίση 

Στα ύψη τα επιτοκιακά περιθώρια της Ελλάδας – Τι αναφέρουν τα στατιστικά της ΕΚΤ (γράφημα) 

UniCredit: Αύξησε το ποσοστό της στην Commerzbank στο 21% 

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα

Exit mobile version