Στην πολυκατοικία όπου τοποθετήθηκε ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός στη Βάρκιζα βρίσκεται το εξοχικό της ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζας Βόζεμπεργκ.

Το protothema.gr επικοινώνησε με την ευρωβουλευτή της ΝΔ. Όπως είπε,  είναι πεπεισμένη ότι η επίθεση με τα γκαζάκια την αφορά. Το σπίτι είναι στο όνομα του εκλιπόντος συζύγου της,  αλλά είναι γνωστή στη γειτονιά, ενώ όπως  ανέφερε, παλιότερα είχε καταγραφεί και ληστεία στο σπίτι της. Η ίδια μένει εκεί από τον Μάρτιο έως και Σεπτέμβριο-Οκτώβριο ανάλογα με τον καιρό.

 Η Βόζεμπεργκ εκτιμά, επίσης, ότι είναι μια επίθεση που σχετίζεται με τα Τέμπη, διότι η ίδια σε τοποθετήσεις της έχει πει ότι, με σεβασμό στους συγγενείς ότι η αντιπολίτευση επιχειρεί να φέρει το θέμα στο Κοινοβούλιο όχι για το αναδείξει, αλλά για να πλήξει την κυβέρνηση και κατ´ επέκταση τη χώρα δια της εργαλειοποίησής του.

«Πέταξαν γκαζάκια στην εξοχική μου κατοικία, έχω απειληθεί διότι έχω αναδείξει την εργαλειοποίηση της υπόθεσης των Τεμπών, δεν φοβάμαι», είπε νωρίτερα στο Action24 η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr