Σε Ευρώπη, Αυστραλία και πόλεις της Αμερικής όπως η Νέα Υόρκη, τα ελληνικά εστιατόρια έχουν μακρά παράδοση και ύπαρξη, όμως, τα τελευταία χρόνια, εξαπλώνονται και σε άλλες χώρες.
Μέσα σε αυτήν την τεράστια γαστρονομική βεντάλια, άλλα εστιατόρια έχουν κερδίσει με τη μοναδικότητά τους επάξια τα δύσκολα αστέρια Michelin και άλλα έχουν κερδίσει τις καρδιές των ντόπιων και των τουριστών με τη ζεστασιά, το ταπεραμέντο και την απλότητά τους.
Ακόμη και μέσα στην καρδιά της πανδημίας του κορωνοϊού, τα ελληνικά εστιατόρια ανά τον κόσμο αναζήτησαν και εφάρμοσαν νέες ιδέες, επιδεικνύοντας ευελιξία και εφευρετικότητα.
Η ελληνική κουζίνα του εξωτερικού, κατάφερε στις περισσότερες περιπτώσεις όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να εξελιχθεί περαιτέρω, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες και προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της στα νέα δεδομένα.
Πού βρίσκονται όμως τα εστιατόρια αυτά και τι προσφέρουν στους γηγενείς που θέλουν να γνωρίσουν την ελληνική κουζίνα;
Διαβάστε τη συνέχεια στο travel.gr