Το Πεκίνο ενεργοποίησε μία έρευνα για πρακτικές αντιντάμπινγκ σε συγκεκριμένα υποπροϊόντα χοιρινού κρέατος που εισάγονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου.

Η έρευνα άρχισε μετά την κατάθεση σχετικής αίτησης από την Ένωση Ζώων και Γεωργίας της Κίνας (CAAA) εκ μέρους της κινεζικής βιομηχανίας, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ίδιο υπουργείο.

Η αίτηση κατατέθηκε σύμφωνα με όλες τις προϋποθέσεις που διέπουν μία έρευνα αντιντάμπινγκ, όπως επεσήμανε το ίδιο υπουργείο.

Στο επίκεντρο της έρευνας θα βρεθούν συγκεκριμένα υποπροϊόντα χοιρινού κρέατος ευρωπαϊκής προέλευσης για το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2023 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του ίδιου έτους.

Διαβάστε ακόμη: