Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι έπληξε στόχους του ισλαμιστικού κινήματος Χεζμπολάχ του Λιβάνου στον νότιο Λίβανο, απαντώντας στην εκτόξευση δύο ρουκετών από την περιοχή αυτή προς την κατεύθυνση του Ισραήλ.

Οι ισραηλινές δυνάμεις «πλήττουν στόχους των τρομοκρατών της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο στρατός, μερικές ώρες μετά την εκτόξευση πυρών ρουκετών, τα οποία ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατς δεσμεύθηκε να ανταποδώσει «με σφοδρότητα».


Από την πλευρά της η Χεζμπολάχ δήλωσε ότι δεν προέρχονται από αυτήν τα πυρά ρουκετών που έθεσαν στο στόχαστρο έναν συνοριακό οικισμό στο βόρειο Ισραήλ σήμερα το πρωί, τα οποία το Ισραήλ υποσχέθηκε ότι θα ανταποδώσει με σφοδρότητα.

«Αρμόδια πηγή στο εσωτερικό της Χεζμπολάχ επιβεβαιώνει την τήρηση εκ μέρους της τής συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός και αρνείται κάθε εμπλοκή στην εκτόξευση ρουκετών σήμερα από τον νότιο Λίβανο προς την κατεύθυνση του βόρειου τμήματος της κατεχόμενης Παλαιστίνης», ανέφερε η φιλοϊρανική οργάνωση, σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε στο κανάλι της στην εφαρμογή Telegram, αναφερόμενη στο Ισραήλ.

Διαβάστε ακόμη 

Η Πελοπόννησος νέο hotspot της κτηματαγοράς – Αύξηση τιμών 31% στην πενταετία

Ο πλανήτης προετοιμάζεται για το νέο κύμα δασμών του Τραμπ (γράφημα)

«Παγώνουν» για ένα χρόνο τα επιτόκια για τις ρυθμισμένες δόσεις στην ΑΑΔΕ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα