search icon

Fine Living

Το Top-10 του Only Fans και τα εξωφρενικά ποσά που κερδίζει

H ιδέα πίσω από το Only fans είναι πως όλοι μπορούν να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν σεξουαλικό περιεχόμενο. Πρόκειται για ένα νέο ψηφιακό σύμπαν που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά την καραντίνα του κορωνοϊού. Οι συνδρομητές του κάθε λογαριασμού μπορούν να επικοινωνούν προσωπικά με τους δημιουργούς περιεχομένου. Iggy AzaleaΗ Iggy Azalea είναι Αυστραλή […]

H πλατφόρμα κυρίως σεξουαλικού περιεχομένου στην οποία οι παραγωγοί των φωτογραφιών και των βίντεο επιδεικνύουν τα κάλλη τους επί αμοιβή.

H ιδέα πίσω από το Only fans είναι πως όλοι μπορούν να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν σεξουαλικό περιεχόμενο. Πρόκειται για ένα νέο ψηφιακό σύμπαν που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά την καραντίνα του κορωνοϊού. Οι συνδρομητές του κάθε λογαριασμού μπορούν να επικοινωνούν προσωπικά με τους δημιουργούς περιεχομένου.

Photo: @thenewclassic/Instagram

Iggy Azalea
Η Iggy Azalea είναι Αυστραλή ράπερ, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μοντέλο. Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1990 στο Σίδνεϊ και απέκτησε διεθνή φήμη με το ντεμπούτο άλμπουμ της, “The New Classic”.
Tι κάνει στο OnlyFans: “Μόλις κοίταξα πέρα από την επιφανειακή κουβέντα για το τι σημαίνει να έχεις ένα OnlyFans, συνειδητοποίησα ότι ήταν η τέλεια πλατφόρμα για να ξεκινήσω μια ιδέα στον κόσμο των πολυμέσων”. Σύμφωνα με την Αυστραλιανή Daily Mail, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο “Watch What Happens Live” αυτή την εβδομάδα, η Αυστραλέζα hitmaker αποκάλυψε ένα από τα πιο πονηρά αιτήματα που δέχεται από τους θαυμαστές της. Μιλώντας στον παρουσιαστή Andy Cohen, η 32χρονη εξομολογήθηκε ότι στέλνει X-rated φωνητικά μηνύματα σε συνδρομητές στα οποία τους εξευτελίζει για το μέγεθος του ανδρισμού τους.
Kέρδη: 9,2 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

Photo: @coco/Instagram

Coco Austin
Η Νικόλ Νάταλι Μάροου, γνωστή ως Κόκο Όστιν, είναι Αμερικανίδα μοντέλο, χορεύτρια και ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 1979 στο Λος Άντζελες και έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού. Από το 2002 είναι παντρεμένη με τον ράπερ Ice-T.
Tι κάνει στο OnlyFans: Στο OnlyFans, η Coco μοιράζεται αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο, επικοινωνώντας με τους θαυμαστές της σε προσωπικό επίπεδο. Το περιεχόμενό της κυμαίνεται από “glamorous” φωτογραφήσεις μέχρι προσωπικές και σέξι ματιές στα παρασκήνια της ζωής της.
Κέρδη: 9 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

Photo: @miakhalifa/Instagram

Mia Khalifa
Λιβανοαμερικανική προσωπικότητα των media, πρώην μοντέλο και ηθοποιός ταινιών για ενήλικες. Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1993 στη Βηρυτό.
Τι κάνει στο OnlyFans: H πλατφόρμα στάθηκε σαν μια “σανίδα σωτηρίας” από τη βιομηχανία του πορνό που είχε εμπλακεί. Πλέον έχει το δικό της χώρο στο OnlyFans (όπου κάνει φωτογραφήσεις και βίντεο, όχι γυμνή).
Κέρδη: 6,4 εκατομμύρια δολάρια το μήνα στο OnlyFans.

Photo: @ericamena/Instagram

Erica Mena
Η Erica Jasmin Mena είναι μια αμερικανική τηλεοπτική προσωπικότητα, πρώην μοντέλο και νυν σέξι παρουσία στα hip-hop βίντεοκλιπς τουλάχιστον. Γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1987 στο Νιούμπουργκ της Νέας Υόρκης.
Τι κάνει στο OnlyFans: Σεξ και χιπ-χοπ. Η Erica Mena μαζί με τον Safaree Samuels πωλούν τις προσωπικές περιπέτειες στην κρεβατοκάμαρά τους.
Κέρδη: 4,49 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

Photo: @tanamongeau/Instagram

Tana Mongeau
Η Tana Marie Mongeau είναι μια αμερικανική προσωπικότητα του διαδικτύου που γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 1998 στο Λας Βέγκας. Είναι περισσότερο γνωστή για το κανάλι της στο YouTube και το περιεχόμενό της στο OnlyFans.
Tι κάνει στο OnlyFans: H Tana στέλνει περιεχόμενο προσωπικά στου θαυμαστές της. Εσχάτως, ζήτησε να της στείλουν αποδείξεις όσοι έχουν ψηφίσει Δημοκρατικούς και εκείνη θα τους έστελνε πίσω μια γυμνή φωτογραφία της.
Κέρδη: 3 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

Photo: @justgemmal/Instagram

Gemma McCourt
Η Gemma McCourt, γεννημένη στο Μάντσεστερ το 2000, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς δημιουργούς περιεχομένου.
Tι κάνει στο OnlyFans: Το μοντέλο προσφέρει “ιδιωτικά μηνύματα” στους συνδρομητές καθώς και άλλο εξατομικευμένο περιεχόμενο.
Κέρδη: 2,4 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

Photo: @deniserichards/Instagram

Denise Richards
Η Denise Lee Richards, γεννημένη στις 17 Φεβρουαρίου 1971 στο Downers Grove του Ιλινόις, είναι γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο. Ετοιμάζεται και reality με θέμα την ίδια.
Tι κάνει στο OnlyFans: H πρώην σύζυγος του Charlie Sean βάζει τον καινούργιο της άνδρα Aaron Phypers να επιλέγει τις εικόνες και τα βίντεό της για τον λογαριασμό της στο OnlyFans: “Ο Aaron τραβάει πολλά από τα περιεχόμενά μου. Ξέρει τι μπορεί να αρέσει στους άνδρες. Του δείχνω πράγματα και τον ρωτάω τι σκέφτεται”. Όσο για το τι μοιράζεται η Denise στη σελίδα της που βασίζεται σε συνδρομή, εξηγεί: “Κάνω πράγματα που είναι σέξι”.
Κέρδη: 2 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

Photo: @meganbartonhanson_/Instagram

Megan Barton Hanson
Γεννημένη στις 6 Μαρτίου 1994 στο Λονδίνο, είναι Βρετανίδα μοντέλο και ηθοποιός, πιο γνωστή από το ρόλο της στο “Love Island”.
Tι κάνει στο OnlyFans: Τον Μάρτιο του 2020, αφού βίωσε την πλήξη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αναβίωσε τον λογαριασμό της στο OnlyFans και με 24,99 δολάρια τον μήνα μπορεί κανείς να δεί προσωπικές φωτογραφίες της, ενώ με ένα φιλοδώρημα απαντά σε προσωπικά μηνύματα των συνδρομητών.
Εισόδημα: 1,8 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

Photo: @missdanniiharwood/Instagram

Dannii Harwood
Γεννημένη στις 19 Ιουνίου 1982 στο Neath της Ουαλίας, είναι Βρετανίδα ηθοποιός -το 2005 κυκλοφόρησε μάλιστα μια ταινία που πρωταγωνιστεί με τον τίτλο “Moussaka and Chips”.
Τι κάνει στο OnlyFans: Η Dannii Harwood ήταν η πρώτη “δημιουργός περιεχομένου” που εντάχθηκε στο OnlyFans. Η ίδια δηλώνει στον αγγλικό Τύπο: “Οσοι είναι εκεί δεν είναι για πορνογραφία, μπορούν να τη βρουν δωρεάν στο διαδίκτυο. Το πραγματικό όφελος του OnlyFans είναι η αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές -αυτός είναι ο κύριος λόγος που εγγράφονται, οπότε μπορείς να είσαι αυτή η διαδικτυακή κοπέλα τους”.
Κέρδη: 1,2 εκατομμύρια δολάρια το μήνα.

Photo: @belledelphinefy/Instagram

Belle Delphine
Η Mary-Belle Kirschner, γεννημένη στις 23 Οκτωβρίου 1999 στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, είναι Αγγλίδα ηθοποιός, μοντέλο και YouTuber. Η Belle Delphine είναι γνωστή για την υψηλή μηνιαία αμοιβή της στο OnlyFans.
Τι κάνει στο OnlyFans: Σε ηλικία μόλις 21 ετών, η Belle Delphine είναι μια επιτυχημένη performer του OnlyFans που αναρτά “homemade” πορνό και γυμνές φωτογραφίες της.
Κέρδη: 1 εκατομμύριο δολάρια το μήνα στο OnlyFans.

Eξωτερική Φωτογραφία: @deniserichards/Instagram

Exit mobile version