Ενας βραβευμένος Ελληνας σεφ του εξωτερικού σε ένα μενού – έκπληξη

Ο,τι πιάνει στα χέρια του ο Απόστολος Τραστέλης, ιδιοκτήτης της εμβληματικής Σπονδής, αλλάζει επίπεδο. Η Galazia Hytra που βρίσκεται στο 5άστερο ξενοδοχείο Summer Senses στην Πάρο και που αποτελεί την καλοκαιρινή εκδοχή της Aθηναϊκής αστεράτης Hytra, οργανώνει την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιουλίου δύο πολύ ιδιαίτερα μενού με μαέστρο τον Γιώργο Κατάρα.

Δύο μεγάλες βραδιές στην Galazia Hytra στην Πάρο

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin 2023 για το εστιατόριο του Vanderveen στο Αμστερνταμ Ελληνας σεφ, έχει συνεργαστεί με κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης, όπως το Geranium στην Κοπεγχάγη (με 3 αστέρια Michelin), ήταν sous chef στο RIJKS του Αμστερνταμ (με 1 αστέρι Michelin), ενώ έχει θητεύσει δίπλα σε διάσημους chef, όπως οι Simon Rogan, Nuno Mendes κ.ά. Το 2016 ήταν finalist στον παγκόσμιο διαγωνισμό San Pellegrino Young Chef.

Παιδί του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra, η Galazia Hytra αποτελεί κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό της Πάρου. Πιστή στη φιλοσοφία της για κλασικά πιάτα που εκφράζονται με σύγχρονη ματιά, η Galazia Hytra δίνει έμφαση στην πρώτη ύλη και τα τοπικά προϊόντα, ενώ έχει στήσει ένα δίκτυο επικοινωνίας και συνεργασίας με μικρούς Ελληνες παραγωγούς.
Summer Senses Luxury Resort, Παραλία Πούντα, Πάρος / www.summersenses.gr