search icon

Fine Living

Οι αποσκευές που κλέβουν την παράσταση στα αεροδρόμια

Τη σκουρόχρωμη, μουντή πομπή αποσκευών που βρίσκεται σε εξέλιξη στον ιμάντα παραλαβής αποσκευών των αεροδρομίων αποφάσισαν να διαλύσουν τα γνωστότερα brand ειδών ταξιδίου. Εκτοπίζοντας τις κλασικές μαύρες, γκρι και navy blue βαλίτσες, οι ζωηρόχρωμες αποσκευές ξεχωρίζουν στις αίθουσες των αεροδρομίων και στο λόμπι των ξενοδοχείων γιορτάζοντας το καλοκαίρι. FloydΜια παρέλαση λαμπερών χρωμάτων είναι οι αποσκευές […]

Από τη Rimowa έως την Porsche Design, oι εμβληματικοί οίκοι ποντάρουν σε έντονα, ζωηρά χρώματα.

Τη σκουρόχρωμη, μουντή πομπή αποσκευών που βρίσκεται σε εξέλιξη στον ιμάντα παραλαβής αποσκευών των αεροδρομίων αποφάσισαν να διαλύσουν τα γνωστότερα brand ειδών ταξιδίου. Εκτοπίζοντας τις κλασικές μαύρες, γκρι και navy blue βαλίτσες, οι ζωηρόχρωμες αποσκευές ξεχωρίζουν στις αίθουσες των αεροδρομίων και στο λόμπι των ξενοδοχείων γιορτάζοντας το καλοκαίρι.

Floyd
Μια παρέλαση λαμπερών χρωμάτων είναι οι αποσκευές της Floyd, που ιδρύθηκε το 2019, έχει σλόγκαν τη φράση «Giving modern travel its mojo back» και εμπνέεται από την καλιφορνέζικη κουλτούρα του σέρφινγκ της δεκαετίας του ’70. Οι αποσκευές της εκτείνονται σε μεγέθη καμπίνας, check-in και trunks και κυκλοφορούν σε χαρούμενες αποχρώσεις όπως Μiami Blue, Sugar Pink και Ηοt Orange. Επιπλέον πινελιές χρώματος προσφέρουν και τα ροδάκια, τα οποία προσαρμόζονται ανάλογα με τη διάθεσή σας και κυκλοφορούν σε 12 αποχρώσεις – από νέον πράσινο και διάφανο κόκκινο μέχρι φούξια.

Porsche Design
Εξαιρετικά ελαφριά και εμπνευσμένη από τα χρώματα της Porsche 911: αυτή είναι η συλλογή Roadster Hardcase από πολυανθρακικό, ένας τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας και σχεδίασης. Πέρα από τα κλασικά χρώματα σε glossy ή ματ εκδοχή (λευκό, γκρι, μαύρο και σκούρο μπλε) τα trolley μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους της συλλογής κυκλοφορούν και σε τρεις λαμπερές, έντονες αποχρώσεις: lava orange, carmine red και racing yellow.

Rimowa
O γερμανικός οίκος αποσκευών δεν χρειάζεται συστάσεις: Aπό το 1898 που ιδρύθηκε στην Κολωνία, συντροφεύει ταξιδιώτες με εκλεπτυσμένο γούστο, αλλά και μουσικoύς, καλλιτέχνες και αθλητές που αναζητούν τεχνολογία αιχμής και iconic σχεδιασμό. Το διάσημο κέλυφος αλουμινίου σε ασημί ή μαύρο έχει εμπλουτιστεί τελευταία με μια συλλογή αναπάντεχων αποχρώσεων, από gloss πορτοκαλί της παπάγιας και θαλασσί μέχρι το πράσινο της μέντας. Η απόχρωση όμως που κλέβει την παράσταση είναι το Εmerald Green, ένα λαμπερό πράσινο του σμαραγδιού διαθέσιμο στη συλλογή Original που περιλαμβάνει βαλίτσα καμπίνας, check-in, trunk και cross-body bag.

SteamLine
H αγγλική αριστοκρατία του 19ου αιώνα θα επιθυμούσε να ταξιδέψει με βαλίτσες SteamLine στα “grand tour” της στην Ευρώπη. Αλλωστε το ιρλανδικό brand θέλει να επαναφέρει την κομψότητα της «χρυσής εποχής» του ταξιδιού, σχεδιάζοντας βαλίτσες, μπαούλα και καπελιέρες για άνδρες και γυναίκες με vintage στυλ και φανταχτερά χρώματα. Οι λάτρεις των χρωμάτων αναζητούν την πορτοκαλί συλλογή Αnthropologist, την κόκκινη Diplomat, αλλά και την καναρινί Correspondent και τη ροζ παλ Βotanist. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες, οι δερμάτινοι διακοσμητικοί ιμάντες και η επένδυση με τo ριγέ ή φυλλώδες μοτίβο ενισχύουν τη vintage αισθητική.

Montblanc
Η νέα απόχρωση της συλλογής #My4810 ​​της Μontblanc μοιάζει να φτιάχτηκε για εκείνους που δεν υποκύπτουν σε χρώματα που θυμίζουν gelateria αλλά είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τις μελαγχολικές σκούρες αποχρώσεις. Σε κλασσικό μαύρο, σε ένα γλυκό γκρι-μπλε, το οποίο η εταιρία αποκαλεί Avio Blue, αλλά και σε british green διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και στυλ – trunk, cabin trolley, medium trolley και trolley με μπροστινή θήκη. Από high performance πολυανθρακικό, με δερμάτινες λεπτομέρειες και δυνατότητα εξατομίκευσης, οι αποσκευές #My4810 διαθέτουν τέσσερις τροχούς και πολλές θήκες που εξασφαλίζουν έξυπνη οργάνωση.

Exit mobile version