Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη και μεγαλώνοντας μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Αθήνας, περνά το 1980 στη Βιομηχανική, αλλά δεν τον ενδιαφέρει, αφού ονειρεύεται να μυηθεί στον μαγικό κόσμο των αρωμάτων, κάτι που αποτελεί οικογενειακή παράδοση. «Η μυρωδιά σχετίζεται τόσο με την όσφρηση όσο και με τη γεύση. Πριν φύγω για το εξωτερικό, το όνειρό μου ήταν να γίνω ζυθοποιός και να γεμίσω την Ελλάδα με νέες και ενδιαφέρουσες μπίρες», αναφέρει στο Lemon Social Eye χαριτολογώντας.
Παρόλο που μιλά ήδη τρεις γλώσσες, ακολουθεί τον μεγάλο του αδελφό που σπουδάζει στη Γαλλία για να μάθει και γαλλικά. Αυτό το ταξίδι θα αλλάξει ουσιαστικά και τη ρότα της ζωής του. Περνώντας την πόρτα του διάσημου Institut Superieur International Du Parfum των Βερσαλλιών, το οποίο έχει ιδρυθεί από την οικογένεια Guerlain και έχει βγάλει μερικούς από τους κορυφαίους αρωματοποιούς του κόσμου, δίνει το πρώτο ραντεβού με την επιτυχία. Το καλοκαίρι του 1981, αντί να επιστρέψει για ανέμελες διακοπές στην Ελλάδα, μεταβαίνει στη Γενεύη και εργάζεται στο εργοστάσιο της περίφημης εταιρείας Firmenich. Μια εταιρεία 125 ετών που σημειώνει τρελούς τζίρους καθώς παράγει εσάνς για αρώματα, σαπούνια, σαμπουάν, απορρυπαντικά κ.λπ. για ολόκληρο τον κόσμο. «Εκεί παθιάστηκα με τα χιλιάδες συστατικά και είπα “αυτό θέλω να κάνω”. Το επάγγελμα του αρωματοποιού είναι πολύ απαιτητικό αλλά και πολύ δημιουργικό ταυτόχρονα. Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένος με τη δουλειά μου. Αυτή, η οικογένειά μου και η Ελλάδα με καθορίζουν».